Voor wie

Opdrachtgevers

 

 

 

Referenties

Ida Nipius

docent Hogeschool Rotterdam
“Bart verzorgde een gastcollege en werksessies voor de studenten van de opleiding CE: SportMarketing & Management. Hij gaf op een enthousiaste wijze uitleg over het Business Canvas Model. Adequate manier en ‘to the point’ wist hij een zaal met 220 studenten (!) te boeien. De studenten gaan nu Snowworld, Silverdome, Ayers Rock, Go-Kart-In en Dutch Water Dreams. met behulp van dit model onder de loep nemen. Wij kijken al uit naar de feedback-sessie! Bart heeft onze studenten geïnspireerd en wij hebben er veel vertrouwen in dat ze een juist begrip van het gebruik van het Business Canvas Model hebben gekregen.”


Hubert van Gulik

Directeur Accountmanagement Bank/Leven/Schade Nationale Nederlanden Bank
“Bart Vermeulen hield onlangs een inspirerende sessie op het intermediair event van NN Bank. Hij is in staat om op een dynamische en energieke manier een resultaat met een groep ondernemers neer te zetten”


Bianca Wessels

A-suré Verzekeringen & Hypotheken B.V.
“De Business Versneller heeft mij doen inzien dat ik veel meer kwaliteiten heb dan ik mezelf bewust was. Door deze dagen heb ik een persoonlijke groei doorgemaakt en ben ik als ondernemer gegroeid. Ik weet  nu waar ik morgen en in de toekomst met mijn bedrijf wil staan. Nogmaals bedankt voor jullie begeleiding en enthousiasme. Jullie kwamen op het juiste moment op mijn pad.”


Ingrid de Grijs

Azor Bike B.V.
De MKB businessversneller was voor mij;  Inzicht, zelfkennis, verhelderend en “out of te box” denkend! Ontdekken wat mijn “Why” is bij Azor Bike B.V. , mijn “Why” als ondernemer. Dit alles werd aangewakkerd door de bevlogenheid van onze coaches om verder te denken, verder te gaan, dan wat wij voor mogelijk achten………..”koe bij de horens pakken” of “in het diepe springen”. Maar vooral niet bang zijn om te ondernemen……om durven te kiezen….. Het sparren met 7 medeondernemers en 3 coaches, heeft mij meer inzicht, zelfvertrouwen en bevlogen energie gegeven om vooral niet bang te zijn om te ondernemen! Kennis gekregen van de Business Model Canvas en MABA. (voorheen nooit van gehoord! J)

Door meer inzicht van mijn sterke en zwakke punten als mens/ondernemer zijnde ben ik minder onzeker, dus doeltreffender. De MKB businessversneller is aan te raden voor elke ondernemer die open staat voor veranderingen, vernieuwing en/of ontdekken wat zijn of haar stijl is! De versneller is voor die ondernemers die openlijk durven te dromen over zijn of haar eigen “Big Announcement”

Bart, Patrick, Joep, Jelle etc…. BEDANKT voor jullie inzet!

kwamen op het juiste moment op mijn pad.”


Stephan Meester

Manager Relatiemanagement Schade en Inkomen Generali.
Wij hebben begin dit jaar bij Generali een training ‘Strategisch BusinessPartner’ van Bart gekregen.
 Dit in het kader om de Relatiemanager meer handvatten te geven in de gesprekken met de Adviseur.
 Tijdens de trainingen hebben wij veel inzichten mogen opdoen die wij nu toepassen in onze accountplannen en in de gesprekken met de Adviseur.
 Ook de energie die de training met zich meebracht heeft een hele positieve uitwerking gehad op het team.
Dit komt ook tot uiting tijdens de gesprekken met de Adviseurs.
 Met dank aan Bart die met zijn enthousiasme, kennis en drive dit heeft bewerkstelligd.


Jurgen Struiksma

Relatiebeheerder Schade & Inkomen Generali

Bart heeft voor ons de inspirerende training ‘Strategisch BusinessPartner’ verzorgd. De energie die Bart uitstraalt zorgt ervoor dat de gehele groep aandachtig luistert en actief bezig is met alle opdrachten. Wij zijn door de training bewust geworden van onze kracht, onze positie in de keten en we zijn een betere gesprekspartner geworden. Je tips & trick gebruik ik in alle gesprekken en regelmatig denk ik nog even terug aan de training. Bedankt!!